Ktorá kabelka sa hodí k vašej páperovej bunde?

Kladiete pri výbere nového oblečenia dôraz na štýl a pohodlie? Potom by súčasťou vášho šatníka mala byť aj páperová bunda a priestranná kabelka. Zistite, čo si obliecť na bežné aj športové oblečenie!

Ako zladiť doplnky k páperovej bunde?

Teplá, ľahká a praktická páperová bunda je stále veľmi obľúbená u žien všetkých vekových kategórií. Nielenže poskytuje účinnú ochranu pred chladom, nárazovým vetrom, snehom alebo dažďom, ale funguje dobre v každej situácii. Púzdrové nohavice sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, farbách a strihoch, takže oslovia aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Zaujíma vás, ako a s čím nosiť páperovú bundu, aby ste vždy vyzerali moderne? Ak chcete vyčnievať z davu, skombinujte ju so spoľahlivými baggermi, klasickými papučami alebo nadčasovými teniskami. Chystáte sa na večierok a hľadáte moderný nápad na styling? Hrejivý páperový kabát skombinujte s trapermi zdobenými perlami a zirkónmi. Skombinujte ho so štýlovou listovou kabelkou alebo kufrom z materiálu pripomínajúceho krokodíliu kožu.

Niekoľko nápadov na športový vzhľad

Ak ste fanúšikom športovej elegancie, nasledujúci vzhľad vás určite osloví. K páperovej bunde sa výborne hodí praktická taška alebo široká prešívaná taška. Navrhovaná súprava bude ideálna na nákupy, stretnutia s priateľmi alebo dlhú prechádzku.

Oceňujete módne a zároveň univerzálne riešenia? Vyberte si praktickú a priestrannú tašku, ktorá sa hodí na každú príležitosť. Perfektne sa hodí ku každodennému aj športovému oblečeniu. Do tašky sa zmestia nielen základné veci, ako sú kľúče, peňaženka a telefón, ale aj fľaša vody, občerstvenie a malý dáždnik. Vďaka tomu sa budete cítiť sebaisto v každej situácii.

Ktorá kabelka sa hodí k puzdru?

Premýšľate, ako si vybrať správne doplnky k páperovej bunde? Ak je pohodlie na prvom mieste, siahnite po praktickej kabelke. Je k dispozícii v niekoľkých verziách: s popruhom, rukoväťou alebo kratšími držadlami. Takto môžete tašku ľahko prispôsobiť svojim individuálnym preferenciám a zvolenému štýlu.

Máte radi rockový štýl? Potom si vyberte prešívaný čierny kufor s kovovými akcentmi. Perfektne sa hodí k bavlnenému tričku, úzkym džínsom, čiernej páperovej bunde a koženým čižmám.

Styling na jar

Počasie v marci a apríli môže byť rozmarné. Na jednej strane poteší prvými slnečnými lúčmi, na druhej strane nás vystraší silnými mrazmi a snehom. To je pre každú kabelku skutočná výzva. Skôr ako sa rozhodnete pre kúpu, uistite sa, že kombinuje atraktívny dizajn s funkčnosťou. Pri hľadaní tašky na zimu a skorú jar nezabudnite zohľadniť faktor počasia.

Hoci textilný model upúta svojím originálnym dizajnom, bude fungovať len počas slnečných dní. Prvý dážď alebo sneh pokazí skvelý vzhľad a často poškodí aj obsah. Na druhej strane, koženú tašku nezastraší ani nepriaznivé počasie. Kožušinová spojková taška vyzerá mimoriadne očarujúco, ale v prípade zlého počasia sa jej vzdajte.

Kabelky a malé kabelky je lepšie nechať na neskorú jar a leto. Na jeseň a v zime je bežné dať si do tašky čiapku, šál a rukavice, aby ste ich nestratili. To neznamená, že si musíte vybrať beztvarý model – stačí venovať pozornosť kapacite.

Ako nosiť páperovú bundu, aby ste vyzerali moderne?

Ste fanúšikom jednofarebného oblečenia? Kľudne si vyberte páperovú bundu a kabelku v rovnakej farbe. Aby sa však nezmiešali, je lepšie zvoliť dva rôzne odtiene. Napríklad taška smaragdovej farby sa bude dokonale hodiť k mätovej páperovej bunde, zatiaľ čo tmavomodrá nákupná taška sa bude dokonale hodiť k tmavomodrej bunde.

Ak ste sa zamilovali do hodvábnej alebo čipkovanej spojovacej tašky, uistite sa, že ju nosíte len vo večernej verzii. Výborne sa hodí aj k vzdušným letným šatám. Na druhej strane sa nehodí k ľahkému kabátu, nieto ešte k teplej páperovej bunde.

Ako si vybrať kabelku na každodenné nosenie?

Predtým, ako si vyberiete vhodnú kabelku, oboznámte sa s niekoľkými základnými princípmi. Ak chcete vyzerať módne v každom ročnom období, zvážte štýl. Nekombinujte športovú púzdrovú tašku s klasickou elegantnou spojkovou taškou – inak narušíte harmóniu vášho štýlu. Doplnky teraz môžete zladiť s farbou oblečenia.

Nechce sa vám experimentovať? Potom si vyberte čiernu, sivú alebo hnedú nákupnú tašku alebo poštovú tašku. Dávate prednosť inej farbe, ale obávate sa, že sa dopustíte módneho faux-pas? Aby ste tomu predišli, vyberte si kabelku a topánky v rovnakom odtieni.

Snívate o oživení svojho vzhľadu? Vyhľadajte chrpovú, vínovú alebo zelenú kabelku. Predstavené modely vyzerajú skvele na svetlých aj tmavých páperových topánkach. A ak hľadáte vhodnú tašku k čiernej alebo sivej bunde, vyberte si červenú alebo žiarivo oranžovú.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *