Ktorá kabelka sa hodí k vašej ramoneske?

Premýšľate, akú kabelku si vybrať k svojim ramoneskám? Hľadáte dokonalé doplnky na vytvorenie módneho rockerského vzhľadu? Ste na správnom mieste – pripravili sme pre vás niekoľko praktických tipov. Pozrite sa, ktorý outfit najlepšie podčiarkne vašu pestrú osobnosť a charizmu!

Aká taška sa hodí k bunde Ramones?

Ak si potrpíte na rockový štýl, vyberte si koženú bundu. Skombinujte ju s bavlneným tričkom, džínsami a topánkami na podpätku. Premýšľate, aká kabelka podčiarkne tento štýl?

Svetlá, priestranná nákupná taška je ideálna pre nonšalantný, každodenný outfit. Uistite sa, že sa vám do nej zmestia kľúče, peňaženka, telefón, pero, vreckovky a rúž, prípadne veľká poštová taška. Ak chcete zostať v rockovom duchu, vyberte si model s kovovými akcentmi, kamienkami alebo cvočkami.

Kto hovorí, že sako sa nehodí k ženskému vzhľadu? Navrhovaná bunda dodá originálny nádych každému outfitu. Vyberte si kreáciu s kvetinovou potlačou a volánmi. Nadčasový kúsok šatníka prinesie rebelskú atmosféru a v kombinácii s romantickými šatami poskytne dokonalú rovnováhu. Pokiaľ ide o kabelky, odporúčame malú poštovú kabelku s jemným zlatým lemovaním a jemnou retiazkou.

Ktorá kabelka pre fanúšika silného zvuku?

Čierna baranica je jedným z tých kúskov šatníka, ktoré vám umožnia vytvoriť originálny štýl. Zlaďte ju s károvanými nohavicami chinos, čiernym rolákom a bielymi teniskami. Súprava je ideálna pre mestskú atmosféru. Doplňte ju čiernou nákupnou taškou so zlatými akcentmi – podčiarknete tak svoj skvelý vkus.

Bunda sa dokonale hodí k čiernym kvetovaným šatám s dĺžkou po kolená. Svoj komplet doplňte čiernymi lodičkami na podpätku alebo ihličkovými čižmami a sivou kabelkou cez rameno. Chystáte sa na nákupy alebo si možno vybavujete nejaké neodkladné záležitosti v meste? Ste v časovej tiesni a nemáte čas vytiahnuť zo šatníka všetko, aby ste si zostavili originálny vzhľad? Potom si nechajte poradiť od nás! Vyberte si nadčasové ramonesky, modré džínsy a sivý pletený sveter. Čierne nohavice dodávajú outfitu rebelskejší nádych, ale modré nohavice sú vhodnejšie na každodenné nosenie. Ak hľadáte pohodlie, zvoľte svoje obľúbené tenisky alebo, ak je počasie menej ochotné, členkové čižmy.

Vzhľad doplňte čiernym ruksakom alebo nákupnou taškou na drobnosti. Tento jednoduchý doplnok je módny, praktický a štýlový – a čo je dôležité, neodvádza pozornosť od ramonesky. Pokiaľ ide o sveter, zostaňte pri sivej farbe. Je to neutrálna farba, ktorá sa hodí ku každému typu krásy, a pritom ešte zvýrazní koženú bundu.

Ako si vybrať tašku na oslavu?

Hľadáte nápad na rockový štýl? Potom si vyberte kabelku s výraznými kovovými rúčkami alebo striebornou retiazkou namiesto opasku. Chystáte sa na rande a chcete zapôsobiť na svoju polovičku? Vyberte si módnu spojkovú kabelku z hadej alebo krokodílej kože. Ak radi pútate pozornosť, môžete ju nosiť aj ležérne.

Chystáte sa do klubu, na firemnú akciu alebo na domáci večierok? Premýšľate, ktorá kabelka sa najlepšie hodí k Ramones? Vyberte si prešívanú alebo lakovanú spojkovú tašku – najlepšie so striebornou alebo zlatou retiazkou.

Ako sa na to pozerať?

Hľadáte nápady na nonšalantný štýl? Potom vo svojom šatníku potrebujete čiernu koženú bundu, ktorá vám všetko uľahčí. Pomôže vám vytvoriť moderné, netradičné outfity, ktoré vám dodajú sebavedomie. Ak chcete získať ďalšie štýlové body, siahnite po čiernych šnurovacích čižmách na plochej podrážke. K tomuto vzhľadu sa skvele hodí čierna kabelka s mašľou alebo strapcami.

Kožená bunda je mimoriadne univerzálna a dá sa nosiť na mnohé príležitosti. Môžete si ju obliecť bez ohľadu na to, či sa chystáte na rande, na nákupy alebo s priateľmi. Zaujíma vás, čo sa hodí k bunde? Chcete sa cítiť módne, sebavedomo a príťažlivo, ale zároveň to nechcete preháňať?

Vyberte si čierne tubové topánky a topánky na platforme. Ak chcete vzhľad trochu zjemniť, vyberte si jemné šperky a malú kvetinovú kabelku. Pokiaľ ide o tričká, buďte odvážni a vyberte si model s potlačou. Tmavé tričko zdôrazní rockerský charakter outfitu, ale môžete vyskúšať aj biely top. Takto vnesiete zaujímavý kontrast a upriamite pozornosť na nápis. Ak vonku nie je príliš dobré počasie, oblečte si roztomilú čiapku s bambulou.

Ready-to-wear štýl na každý deň

Na sociálnych sieťach prebieha vášnivá diskusia o tom, či sa kožená taška hodí k obyčajným koženým ramoneskám. Mnohí odborníci tvrdia, že semišová kabelka alebo bavlnená taška by v tomto prípade fungovali lepšie. Ak si potrpíte na ostrý štýl, vyberte si model s textúrou hadej kože.

Kožená bunda dokonale ladí so vzdušnými šatami alebo plisovanou sukňou a bielou blúzkou. Je na vás, aby ste sa rozhodli, či chcete zvoliť ostrý alebo ležérny vzhľad. Ak sa vám páči prvá možnosť, vyberte si čiernu spojkovú tašku so striebornými doplnkami. Alebo možno hľadáte kabelku, ktorá sa bude hodiť k dievčenskému a decentnému outfitu? Vyberte si malú listovú kabelku s mašľou alebo roztomilý kufor vo vintage štýle. Ak chcete zdôrazniť romantiku svojho vzhľadu, vyberte si doplnky v pastelových farbách. Môžete sa tiež poobzerať po zelenej, žltej alebo mätovej kvetinovej taške.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *