Akú kabelku si vziať na bicykel? Pozrite si športové tašky!

Na jar trávime čoraz viac času vonku. Jednou z najobľúbenejších outdoorových aktivít je cyklistika. Ak snívate o výlete na bicykli, ale neviete, ako sa štylizovať, môžeme vám pomôcť. Tu sú športové tašky, ktoré sa perfektne hodia na cyklotúru!

ľadvinová taška David Jones

Toto dámske vrecko David Jones vás zaujme svojím univerzálnym dizajnom, ktorý sa dá kombinovať s rôznymi štýlmi. Toto praktické vrecko je vyrobené z kombinácie materiálov, vďaka ktorým vyniknete v dave. Jeho ľahkosť a prenosnosť sú tiež veľkou výhodou – počas jazdy na bicykli vám nebude prekážať.

Športový a dizajnový

Ak dávate prednosť športovému štýlu, táto taška by vás tiež mala osloviť. Je univerzálny a pohodlný, dajte si ho na bok a vyrazte na ďalší výlet! Zamilujete si ho pre jeho funkčnosť, ale aj pre jeho jedinečný dizajn. Je vyrobená z kvalitnej ekokože a určite vydrží niekoľko sezón. Okrem cyklistickej túry si ho môžete vziať so sebou na mnohé príležitostné výlety a ďalšie aktivity.

Pohodlné a jedinečné

A ďalšia oblička od Davida Jonesa, tentoraz v tlmenej a nadčasovej čiernej farbe. Oceníte jeho praktickosť, všestrannosť a vzhľad, ktorý s ním vytvoríte. Pozrite sa do obchodu Pani Kabelkovej a kúpte si obličku, s ktorou sa nebudete chcieť rozlúčiť.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *