Ktorá kabelka sa hodí k lakovaným topánkam?

Výber kabelky k lakovaným topánkam vám môže zamotať hlavu. Nestačí len zladiť doplnky s topánkami v rovnakom odtieni. Zaujíma vás, na čo sa zamerať pri úprave obuvi? Pozrite si nášho sprievodcu a nájdite odpovede na svoje otázky!

Ako si vybrať tašku na lakované topánky?

Zaujíma vás, aké doplnky sa najlepšie hodia k lakovaným topánkam? Zaistite si lesk a siahnite po striebornej alebo zlatej kabelke. Alebo si vyberte čiernu klasickú nákupnú tašku z celozrnnej alebo lakovanej kože. Vyhnite sa však látkovým a semišovým taškám, inak narušíte harmóniu svojho štýlu – tieto tašky sa hodia k semišovým topánkam, čižmám alebo espadrilkám.

Páči sa vám štýlová kvetinová kabelka, ale váhate, s čím ju skombinovať? V tomto prípade budú perfektne fungovať červené lakované topánky – bez ozdôb a prešívania. Na druhej strane, k elegantným bodkovaným alebo kvetinovým lodičkám sa lepšie hodí jednofarebná kabelka. Alebo hľadáte kabelku, ktorá sa bude perfektne hodiť k lakovaným sandálom? Vyberte si štýlovú spojkovú tašku s dlhým popruhom.

Čo treba zvážiť pri kúpe kabelky?

Ak chcete svoju kabelku zladiť s lakovanými ihličkami, lodičkami alebo poltopánkami, nezabudnite, že v tomto prípade ide farebná konzistencia dole vodou. Sústreďte sa na to, aby doplnky a obuv mali podobnú štruktúru.

K lakovaným topánkam sa fantasticky hodí jednoduchá spojková kabelka na striebornej alebo zlatej retiazke. Navrhovaná súprava je určená najmä milovníkom glamour štýlu. Bude sa hodiť na rande, domácu párty alebo do klubu.

Potrebujete novú kabelku do kancelárie, ale neviete, na čo sa pri nákupe zamerať? V prvom rade sa uistite, že sa vám do nej zmestia nielen základné veci, ako sú kľúče, telefón a peňaženka, ale aj priečinok na dokumenty. Takto sa nemusíte obávať straty alebo poškodenia dôležitých zmlúv, poznámok alebo iných poznámok.

Ako nosiť lakované topánky?

Keďže sa blížia teplejšie dni, pripravili sme pre vás niekoľko módnych outfitov. Ak ste fanúšikom dievčenských outfitov, vyberte si čiernu baranicu, ružovú mikinu, tmavomodré džínsy a čierne lakované topánky. Zlaďte ho s elegantnou taškou typu letterman alebo klasickým kufrom.

Ak sledujete najnovšie trendy, osloví vás aj ďalšia sada. Čiernu rozšírenú sukňu skombinujte s bordovou bundou bomber a svetloružovou blúzkou s okrúhlym výstrihom. Hľadáte doplnky, ktoré krásne doplnia váš outfit? Siahnite po farebnej šatke, jemných šperkoch a malej kabelke.

Hľadáte nápad na jarné oblečenie? Ak sa radi lesknete, vyberte si lakované topánky. Doplňte ich béžovým alebo sivým kabátom, tenkým rolákom a úzkymi džínsami. Premýšľate, aká kabelka oživí klasický vzhľad? Vyberte si tmavomodrú, vínovú alebo tmavozelenú nákupnú tašku s reliéfnym vzorom hadej kože

Ako sa obliecť do práce, aby ste vyzerali moderne?

Hľadáte nápady na pohodlný, ležérny vzhľad? Máte pochybnosti o tom, čo sa hodí k lakovaným topánkam? Potom vyskúšajte niekoľko našich trikov! V prvom rade si vyberte správnu tašku, ktorá nebude rušiť celý vzhľad. Odporúčame praktickú kabelku, koženú spojku alebo malú nákupnú tašku. Teraz sa na chvíľu zamyslite nad farbami. Ak máte radi klasické riešenia, hľadajte kabelku v rovnakej farbe ako vaše topánky. Chcete radšej oživiť svoj outfit? Čierne topánky môžete skombinovať s bielou alebo červenou kabelkou.

Zaujíma vás, ako sa obliecť do práce, aby ste vyzerali moderne a elegantne? Vyberte si bielu košeľu s dlhým rukávom a skombinujte ju s klasickými džínsami alebo chinos nohavicami s vysokým pásom. Doplňte ich čiernymi ihličkami, slnečnými okuliarmi a čiernou lakovanou kabelkou. A ak vám počasie nepraje, siahnite po sivých čižmách, bielej alebo béžovej bunde, úzkych džínsoch, farebnej šatke a taške cez rameno. Nebojte sa kombinovať takéto tašky s lakovanými topánkami. Hoci kedysi pretrvávalo presvedčenie, že sa k sebe nemusia hodiť, mnohí zástancovia módy dnes takéto experimentovanie podporujú.

Ako zladíte kabelku s topánkami?

Hoci sa čierne lakované topánky výborne hodia k džínsom a sakám, oplatí sa z nich vytvoriť originálny outfit. Ak sa chystáte na rande alebo firemnú akciu, zvoľte si čierne maxi šaty, žlté ihličkové topánky a kabelku v rovnakej farbe ako topánky. Zaručujeme vám, že sa budete cítiť ako kráľovná plesu!

Chystáte sa na domácu párty a neviete, čo si obliecť? Zvoľte si čierne šaty po kolená a skombinujte ich s čiernymi pančuchami a červenými lodičkami. K tomuto outfitu sa dokonale hodí červená spojková taška. A ak hľadáte ďalší každodenný vzhľad, tu je náš tip. Vyberte si tvídovú minisukňu, skombinujte ju s voľným svetrom, čiernymi pančuchami, čižmami a koženou kabelkou.

Kto hovorí, že si musíte vybrať kabelku v rovnakej farbe ako topánky? K červeným lodičkám bez podpätku zvoľte malú sivú kabelku. Chystáte sa na rande a chcete oslniť svoju polovičku? Vyhľadajte biele čipkované šaty v boho štýle, potom ich zlaďte s lakovanými sandálmi na podpätku a púdrovo ružovou kabelkou.

K čomu sa hodí lakovaná kabelka?

Hoci lakované topánky, nohavice či kabáty lámu rekordy v obľúbenosti, za zmienku stoja aj kabelky. Môžete ich zakomponovať do bežných aj športových outfitov. Vyberte si praktický batoh alebo priestrannú tašku. Hľadáte elegantný a šik vzhľad? Potom si vyberte lakovanú koženú kabelku, ktorá sa hodí k vašim očarujúcim koktailovým šatám a lodičkám na podpätku. Zvážte, či sa radšej držíte klasických farieb, alebo máte radi neobvyklé odtiene. Ak sa rozhodnete pre druhú možnosť, nezabudnite, že budete pútať pozornosť okoloidúcich.

Chystáte sa na večierok a chcete vyniknúť z davu? Zvoľte si klasické malé čierne šaty a zlaďte ich s tmavomodrými lodičkami, baranicou a lakovanou koženou kabelkou. Tento vzhľad vás určite zaujme.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *