Novinky z letnej kolekcie v obchode Pani Kabelkova

Čo je nové v obchode Pani Kabelkova? Kabelky a batohy, od ktorých nebudete môcť odtrhnúť oči. Chcete sa o tom presvedčiť sami? Pozrite sa na skvosty nižšie a vyberte si ten, ktorý vás chytí za srdce.

Kabelka alebo batoh?

Nemusíte si vyberať – všestranná kabelka a batoh sa rovnako dobre hodí pre dámy, ktoré ocenia pohodlnú a praktickú kabelku alebo priestranný batoh. Tento model od spoločnosti Hernan v sebe spája obe funkcie, vďaka čomu je taký univerzálny. Môžete si ju hodiť na chrbát ako batoh alebo si ju pripevniť na nastaviteľný popruh a nosiť ju ako kabelku. Ak oceňujete jedinečné pomôcky, ktoré spájajú štýl s praktickosťou, je to pre vás ideálna voľba.

Priestranná kabelka na rôzne veci

Ak hľadáte kabelku, do ktorej ľahko uložíte všetko potrebné, vyberte si túto priestrannú nákupnú tašku od spoločnosti Hernan. Ľahko sa do nej zmestí formát A4 a vďaka vreckám si do nej môžete usporiadať všetky potrebné veci. Taška sa vyznačuje aj univerzálnym dizajnom a starostlivým spracovaním z ekologickej kože. Vďaka vysokej kvalite výrobku si ho budete môcť užívať mnoho sezón.

Očarujúci batoh s nádychom elegancie

Alebo chcete skombinovať športový štýl s nádychom elegancie? Tento všestranný batoh to určite dokáže. Je vyrobená z ekokože a hodí sa k športovým aj elegantným outfitom. Siahnite po ňom každý deň a cíťte sa pohodlne a uvoľnene.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *