Dámska kabelka s funkciou batohu – prečo by ste ju mali mať?

Taška alebo batoh? Mnohí z nás majú dilemu, ktorý model si vybrať na každodenné výlety. Na jednej strane chceme, aby bola pohodlná, na druhej strane chceme, aby kabelka ladila s naším každodenným oblečením (napríklad do práce). Ideálnym riešením je kompromis medzi týmito dvoma modelmi – taška s funkciou batohu! Zistite, prečo by ste ho mali mať, a spoznajte niekoľko najpredávanejších modelov z obchodu Panikabelkova.sk.

Kabelky s funkciou batohu – milujem ich veľkosť XL

Veľkosť kabelky je veľmi dôležitá, keď ju chceme používať počas každodenných vychádzok. Práca, nákupy, obchodné stretnutie, návšteva univerzity – to je len niekoľko príkladov, keď potrebujeme kapacitu aspoň XL. Ideálnym riešením sú preto tašky s funkciou batohu, ktoré sú z definície praktické, pohodlné a priestranné – majú totiž nahradiť veľké batohy, aby sa žiadna žena nemusela každý deň obmedzovať len na športový štýl. Ak teda potrebujete veľa miesta na svoje veci, siahnite po kabelke-batohu vo veľkosti XL alebo dokonca XXL – je to záruka pohodlia a kapacity prispôsobenej vašim potrebám!

Pohodlie pri nosení – taška na chrbát 2 v 1

Poznáte ten pocit, keď máte v taške toľko vecí, že je nepohodlné nosiť ju na ramene? Je to príliš ťažké a každú chvíľu musíte meniť stranu, na ktorej nosíte tašku? Existuje jednoduché riešenie! Dámske tašky s funkciou batohu sú na takéto situácie ideálne, pretože ich môžete nosiť na chrbte, takže hmotnosť obsahu tašky je rovnomerne rozložená na chrbte. To všetko vďaka nastaviteľným rukovätiam, ktoré boli „predĺžené“ takmer až na dno tašky. Jednoducho ich predĺžte a rukoväť tašky sa okamžite zmení na dve pohodlné ramienka. Rovnako rýchlo môžete batoh vrátiť do stavu tašky cez rameno. Znie to jednoducho a veľmi pohodlne, však?

Univerzálne batohy

Bez ohľadu na to, aké sú trendy vo svete módy, univerzálne kabelky vyzerajú vždy senzačne. Dôkazom toho sú kabelky dámske batohy s jednofarebnou textúrou, ktoré sa hodia takmer ku všetkému. Môžete ich kombinovať s ležérnymi, ale aj elegantnejšími, či dokonca športovými štýlmi. Ak teda nepatríte medzi milovníkov trendov, ktorí každú sezónu menia doplnky vo svojom šatníku, oplatí sa staviť na univerzálny štýl, ktorý je nadčasový a bude fungovať roky.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *