Nech dovolenka trvá celý rok – letné modely nie sú len na leto

Chcete mať leto v srdci po celý rok? Alebo nielen vo vašom srdci, ale aj vo vašom štýle? Pozrite sa na príslušenstvo, ktoré využijete počas letnej dovolenky aj mimo nej. Ktorá sa stane vašou obľúbenou? Všetky nájdete v internetovom obchode Pani Kabelkovej.

Boho batoh

Ľahký dámsky batoh, ktorý je ideálny na každodenné používanie? Boho štýl je obľúbený počas leta, ale nielen počas neho. Tento batoh od Davida Jamesa sa bude hodiť aj po skončení leta. Dámsky batoh je vyrobený z vysokokvalitného materiálu v kombinácii s ekokožou. Vďaka tomu je ľahký a doplní váš štýl. Na druhej strane, veľkosť M vám umožní uložiť do nej všetky najpotrebnejšie veci. 

Ratanová listonoška kabelka

Dámska listonoška ratanová David James sa stane praktickým a štýlovým doplnkom. Je priestranný, ľahký a veľmi praktický. Má krátku rukoväť a dlhý popruh, vďaka čomu ju môžete nosiť, ako sa vám páči. Kombinujte ho so vzdušnými šatami a na jeseň cez neho prehoďte sveter. Letný doplnok tak môžete využiť nielen počas prázdnin.

Kvintesencia ženskosti

Táto kabelka je skutočnou kvintesenciou ženskosti. Jemná, ženská a štýlová – presne taká je táto dámska listonoška od spoločnosti Diana&Co. Je vyrobená z ekologickej kože, ale to, čo ju robí výnimočnou, sú krásne maľované kvety, ktoré zdobia celú tašku. Oblečte si ju k džínsom alebo šatám a vyniknite v dave.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *