Ktorá kabelka sa hodí k púdrovým šatám?

Zaujíma vás, aké farby sa hodia k púdrovým šatám? Púdrová ružová a iné pastelové farby sa hodia k výraznej fuksii, sýtej červenej, fialovej a kobaltovej. Zvoľte si výraznú farbu doplnkov a upútajte pozornosť – módna kabelka a topánky sú ozdobou každej ženy!

V stovkách odtieňov nájdete poštárske tašky, kufre a spojovacie tašky v najnovšej kolekcii dámskych kabeliek, ktoré sú k dispozícii v našom obchode. Najmódnejšie štýly pre aktuálnu sezónu voňajú sviežosťou. Oplatí sa siahnuť po modeloch pripravených podľa svetových trendov a postarať sa o módny vzhľad. Medzi návrhmi vynikajú talianske výrobky z prírodnej kože a módne kabelky z odolných syntetických materiálov vo výrazných farbách. Čakajú na vás univerzálne tašky na každodenné použitie, do práce a na nákupy, ako aj elegantné kabelky k napudrovaným šatám, usporiadané v kategóriách na pohodlné prezeranie podľa typu a farby.

Zvýšte intenzitu ružového púdru výraznou farbou doplnkov

Malá kabelka k púdrovo ružovým šatám môže byť intenzívnej farby, najmä ak chcete urobiť dojem. Nová spojková kabelka alebo listová taška s tenkým popruhom je ideálnou príležitosťou na hru s farbami. Väčšie modely nákupných tašiek budú dobre fungovať v tlmených, jemných pastelových odtieňoch, ktoré sa hodia k púdrovým šatám. Vyberte si z nasledujúcich farieb:

– modrá,

– popolavá,

– strieborná,

– teal,

– krémová.

Šaty v púdrovo ružovej farbe vyzerajú skvele s doplnkami v žltej farbe. Dáte sa presvedčiť, aby ste si vybrali elegantnú poštársku tašku v limetkovom odtieni? Táto malá kabelka od David Jones má rukoväť a ramenný popruh a je vyrobená zo žlto sfarbenej ekokože a zakončená kovaním striebornej farby. Z vonkajšej strany má dve vrecká na drobnosti a ochranné nožičky. Celá taška má zapínanie na zips s ozdobnými koncovkami.

Obchod Pani Kabelkova – veľký výber farieb

Módne doplnky k púdrovo ružovému oblečeniu môžu byť aj modré, fialové alebo dokonca fuksiové a kobaltové. Nebojte sa experimentovať s farebnými kabelkami. V našom obchode nájdete mnoho štýlov vo výrazných farbách, ktoré pastelovým šatám dodajú výraznejší vzhľad. Na špeciálne príležitosti si naopak vyberte lesklé kabelky. Pozrite si našu ponuku metalických modelov v striebornej, zlatej a šampanskej farbe, ktoré sa výborne hodia na špeciálne príležitosti, ako sú svadby.

Farebné kabelky oživia vzhľad, ale ak ste fanúšikom klasických riešení, malá čierna kabelka bude hitom. Výborne sa hodí k čiernym sandálom alebo lodičkám na podpätku. Tmavá farba vynikne na pastelovom pozadí šiat. Kovový ozdobný prvok a nádych blesku (retiazka, kovové kovanie, logo) dodajú eleganciu.

Metalické kabelky pre púdrovo ružovú

Metalická kabelka k púdrovo ružovým šatám je skvelou kombináciou na väčšie výlety. Chystáte sa na svadbu alebo inú špeciálnu príležitosť? Dodajte svojmu stylingu šmrnc a siahnite po striebornej kabelke z našej kolekcie elegantných kabeliek. Môžete si vybrať medzi výrobkami z prírodnej kože a taškami z kvalitných syntetických materiálov. Syntetické materiály klamlivo pripomínajú kožu, ale nie sú živočíšneho pôvodu.

Strieborné a zlaté dámske kabelky sú módne už niekoľko sezón a získali si mnoho priaznivcov. Nie je sa čomu čudovať – metalické farby sa hodia k

Fuksia, fialová a kobaltová – kabelka vo výraznej farbe

Vráťme sa k porovnaniu, kde hlavnú úlohu zohráva jemná púdrová ružová s výrazným farebným akcentom na kabelke, topánkach a ďalších doplnkoch. Ak hľadáte konkrétnu farbu kabelky, použite filtre na našej webovej stránke. Keď si vyberiete požadovanú farbu (šablóna sa nachádza v hornej časti stránky nad každou kategóriou), automaticky sa zobrazia hľadané kabelky. Takto môžete ušetriť čas a prezerať si len ponuky zamerané priamo na vás.

Červená, fialová, oranžová, intenzívna modrá, fuchsiová, žltá a tyrkysová vyniká medzi všetkými farbami svojou výraznou farebnosťou. Tyrkysová kabelka je skvelou voľbou na leto! Výborne sa kombinuje s pastelovými odtieňmi oblečenia a hodí sa k bielym veciam. Keď plánujete svoj šatník na najbližšiu dovolenku, nezabudnite na sandále, ktoré budú farebne ladiť.

Púdrovo ružová kabelka

Prirodzenou voľbou k púdrovo ružovým šatám je kabelka v rovnakej farbe. Je to obľúbený odtieň kabelky, po ktorom naše zákazníčky rady siahajú. Máme ich na výber naozaj veľa! Pozrite si naše návrhy v kategórii univerzálnych kabeliek na každý deň a vyberte si strih, ktorý vyhovuje vášmu životnému štýlu.

Nová púdrovo ružová poštová kabelka na retiazke alebo tradičnom remienku vám urobí radosť. Využite široký výber v našom obchode a využite vysokú kvalitu za atraktívne ceny. Záleží nám nielen na pohode našich zákazníkov, ale aj na ich peňaženkách. Ak chcete ušetriť, nahliadnite do záložky VÝPREDAJ! a nájdite vysnívané

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *