Aká kabelka sa hodí k modrým šatám?

Hľadáte kabelku k modrým šatám? Ste na správnom mieste! Obchod Pani Kabelkovej je najlepším miestom, kde nájdete módne doplnky: topánky a kabelky vo farbe vašich snov. Veľký výber strihov a nespočetné množstvo farieb vám poskytuje širokú škálu možností.

Dievčenské šaty v modrej farbe potrebujú správne nastavenie. V závislosti od príležitosti si môžete vybrať niečo elegantnejšie, sofistikovanejšie alebo funkčné. Na svadbu kamarátky alebo veľkú rodinnú udalosť siahnite po kabelke s kovovým leskom. Keď sa chystáte na rande v intenzívne modrom outfite, červené ihličkové topánky a kabelka v rovnakej farbe budú dokonale fungovať. Povedzte nám, aký odtieň majú vaše šaty, a my k nim určite priradíme dokonalú farbu kabelky na každú príležitosť.

Červená kabelka k modrým šatám

Kabelka v intenzívnom červenom odtieni je doplnok, ktorý sa hodí k mnohým vzhľadom. Carmine sústreďuje pozornosť a robí vás stredobodom pozornosti. Ak si rada maľujete pery červeným rúžom, nezabudnite si vybrať kabelku vo farbe rúžu. Je to trik, ktorý upúta pozornosť na každom spoločenskom stretnutí.

Ako nájdete najkrajšiu červenú kabelku? V našom obchode sme všetky modely rozdelili do kategórií: poštové kufre, kufre, spoločenské tašky, tašky na retiazke atď. Nemusíte prechádzať všetky varianty, aby ste našli strih svojich snov. Použite filtre, vyberte červenú farbu a automaticky sa zobrazia kabelky tejto farby z tejto kategórie. Je to jednoduché! Nestrácajte čas a pozrite sa, čo sme pripravili pre naše zákazníčky.

Foto: Červená kabelka

Nadčasová čierna kabelka na každú príležitosť

Doplnky k modrým šatám môžu byť v tónoch fialovej, červenej a jemných pastelových farieb. Oplatí sa experimentovať s farbami a zistiť, čo vám najviac vyhovuje. V obchode panikabelkova.sk nájdete mnoho strihov módnych kabeliek, ktoré dodajú vášmu stylingu výraz. Na špeciálne príležitosti si vyberte lesklú kabelku. Pozrite si návrhy v lakovanej a kovovej koži. Určite sa nájde niečo, čo vás zaujme.

Farebné kabelky oživia štýl svojím energickým odtieňom. Ak ste fanúšikom klasických riešení, malá čierna kabelka je ideálnou voľbou. Perfektne sa hodí k čiernym lodičkám na podpätku a čižmám. Tmavá farba kabelky vynikne na pozadí šiat. Elegantný vzhľad podčiarknu pekné lesklé kovové detaily.

Pastelová kabelka k modrým šatám

K modrým šatám v modrých odtieňoch sa hodí pastelová kabelka. Na okraj treba spomenúť, že farba otvorenej oblohy bola nedávno vyhlásená za farbu sezóny. Presadí sa vo farbách oblečenia? Už teraz sa oplatí dbať na doplnky k modrému oblečeniu. Čoskoro budú ulice modré od šiat, búnd a kombinéz.

Béžová kabelka telovej farby má veľa priaznivcov vďaka svojej univerzálnej farbe, ktorá sa hodí k mnohým outfitom. Modré šaty, topánky na podpätku v telovej farbe a kabelka v podobnej farbe sú dokonalým outfitom na veľkú noc. K tomuto outfitu sa hodí aj kabelka v púdrovo ružovej a iných pastelových farbách. Pozrite si našu ponuku pestrofarebných tašiek s nápisom:

  • Biela kabelka v tvare kufra,
  • Kabelka vo farbe svetlého popola,
  • Béžová kabelka v telovom odtieni,
  • Pastelová ružová, modrá, mentolová,
  • Striebro a zlato.

Foto: Sivá kabelka so zlatými doplnkami

Modré džínsové šaty v štýle vidieckeho dievčaťa

Vidiecky štýl je nadčasová klasika! Je dobré mať v šatníku aspoň jednu súpravu v západnom štýle. Volánová sukňa + košeľa alebo džínsové šaty potrebujú správne doplnky. Na pomoc prichádzajú naše tašky s strapcami a listové tašky z pevnej, hrubej kože, ktoré sa dokonale hodia ku kovbojským topánkam.

Ak máte chuť na takúto zábavu, pozrite sa do kategórie nákupných tašiek a vyberte si semišovú tašku v prírodnej farbe (červená, zemitá, béžová, hnedá) zdobenú dlhými strapcami. Druhou možnosťou je vintage kabelka z hnedej kože zdobená veľkou prackou, ktorej neodolá žiadna kovbojka.

Kabelka k modrým hráškovým šatám

Obliekate sa radi v romantickom štýle? Strih do pása, rozšírené šaty so ženskými vzormi, zvýraznený pás, klobúk – akú kabelku vybrať k modrým šatám s bielymi bodkami? O červenej kabelke, ktorá je ideálna na rande, sme už písali. Tentoraz siahnime po strihu, ktorý sa hodí na piknik, romantickú prechádzku po lúke alebo výlet za mesto. V idylickom podnebí na letné raňajky na tráve sú ideálnou voľbou veľké tašky, do ktorých sa zmestí občerstvenie, niečo na pitie, deka a opaľovací krém. Pozrite si naše tašky so sovami. Kolekcia pozostáva z mnohých variácií potlače motívov prevzatých z prírody. Veľká taška s pútavou potlačou je vhodná na nákupy aj na krátke výlety.

Pre elegantnejší mestský štýl je tu biela kabelka s okrúhlymi rúčkami. Ak k nim pridáte šatku a sandále, vytvoríte dokonalý vzhľad romantického dievčaťa v modrých šatách.

Nebojte sa hrať s rôznymi štýlmi. Kabelka môže byť výrazným akcentom. Vyberte si výrazné strihy a módne farby. Prezrite si naše návrhy a inšpirujte sa pri vytváraní výrazných vzhľadov!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *