Ktorá kabelka sa hodí k zeleným šatám?

Fľaškovo zelené šaty sú hitom sezóny. Ktoré doplnky – topánky a kabelka – sa budú najlepšie hodiť k tomuto trendy vzhľadu? Inšpirujte sa našimi návrhmi! Využite výber ženských modelov rozdelených do kategórií na pohodlné prehliadanie. Zlaďte dokonalú kabelku k farbe svojich šiat, kabátu a topánok.

Pozrite si naše novinky a vyskúšajte modely, ktoré pochádzajú z najnovšej kolekcie. Nájdete tu módne kabelky vyrobené z odolných materiálov, ktoré sa hodia na každodenné nosenie, do práce aj na nákupy. Hľadáte kabelku na väčšiu vychádzku? Čo tak klasický strih z kvalitnej prírodnej kože? Pozrite si kabelky so zdobením, modely z krokodílej kože a návrhy z mäkkého semišu.

Pekná kabelka z najnovšej kolekcie

Dobre zvolená kabelka dokáže zázraky! Pomôže vám zdôrazniť najsilnejšie stránky vašej siluety a zakryť prípadné nedokonalosti a dokonale zvýrazní vzhľad a charakter vášho stylingu. Fľaškovo zelené šaty v kombinácii s módnou kabelkou sú hitom.

Pozrite sa, aké farby a strihy sú teraz trendy a hodia sa k tmavozelenej farbe. Vyberte si možnosť, v ktorej sa cítite najlepšie. V trende sú kabelky v tlmených odtieňoch béžovej, párty a trblietavej farby a potlače, ako aj plavky. Bližšie sa pozrieme na štýly odporúčané návrhármi:

  • kabelky vo farbe kávy latte a v telovej farbe,
  • kabelky na šperky zdobené kryštálmi,
  • tašky so šachovnicovými alebo pruhovanými potlačami a veľkými logami,
  • kufre – najmodernejšie z nich majú tvar vedra.

Kabelka v telovej alebo kávovej farbe latte

Kabelky v tlmených farbách – pokojne v telovej, béžovej alebo kávovej latte – sú štýly určené pre dievčatá, ktoré majú rady minimalistický štýl. Pokojné farby idú ruka v ruke s úsporným dizajnom. Čím sú jednoduchšie a elegantnejšie, tým pevnejšie sú zakorenené v trendoch na nadchádzajúcu sezónu.

Väčšie, skladnejšie modely, ako napríklad béžová kožená taška Bee Bag alebo dámsky batoh, sú ideálne na každodenné nosenie, do práce alebo na univerzitu. Menšie štýly s rukoväťou alebo retiazkou cez rameno sú skvelým doplnkom elegantného outfitu. Taška na šaty v telovej fľaškovozelenej farbe je módna a atraktívna kombinácia, ktorú využijete v mnohých situáciách.

Jednofarebná kombinácia – kabelka a fľaškovo zelené šaty

Zelená kabelka pomôže vytvoriť jednofarebný súbor. Trik spočíva vo výbere odtieňa – svetlejšieho alebo o tón či dva tmavšieho – ktorý ladí so zvyškom oblečenia. Fľaškovo zelená farbená kožená kabelka nekontrastuje so šatami rovnakej farby. To vám umožní upriamiť pozornosť napríklad na originálne topánky vo vzoroch alebo výraznej farbe.

V našej kolekcii nájdete širokú ponuku kožených a plastových tašiek v rôznych odtieňoch zelenej. Poštárska taška s dlhým popruhom, priestranná taška na každý deň zo zeleného mäkkého semišu alebo elegantná aktovka z kože s vyrazeným aligátorovým vzorom sú len malou časťou veľkej kolekcie zelených kabeliek.

Aké doplnky sú trendové? Kabelka s potlačou!

Potlačené kabelky s veľkými logami značiek, geometrickými vzormi, pruhmi, kockami alebo kvetmi sú teraz v kurze. Tieto typy modelov sa najviac hodia k modernému štýlu. Módne ženy siahajú po kabelke so šachovnicovou potlačou, ktorá môže byť skvelým doplnkom mnohých farebných outfitov.

Je ťažké skombinovať fľaškovo zelené šaty s potlačou na kabelke? Zaujímavý efekt dosiahnete, ak k tmavému oblečeniu zladíte farebnú kabelku z našej kolekcie sovičiek. Pohodlná taška cez rameno vo veľkosti XL je ideálna napríklad na nákupy. Vo vnútri sa nachádza malé vrecko na peňaženku a kľúče. Celá taška sa zapína na zips.

Šperkárske dobroty nielen na párty

Trend kabeliek so šperkami trvá už niekoľko sezón – a určite už jednu máte vo svojej zbierke a nosíte ju na podujatia. Malé, ale nápadné kabelky sa blyštia vďaka kryštálom alebo aplikáciám z perál a flitrov či farebných kameňov. Ich charakter dotvára retiazka, ozdobná pracka a ďalšie kovové prvky.

Kabelky v metalických farbách sú tiež stále veľmi módne. Naším návrhom je výrazná talianska kabelka z kolekcie Vittoria Gotti Made in Italy vo farbe starého zlata, zdobená elegantným strieborným vzorom. Kovový lesk a kovové ozdoby sú módnymi akcentmi tejto sezóny.

Kufor v kontrastnej farbe

V našej kolekcii sme zhromaždili množstvo módnych kufrov, ktoré sú skvelým doplnkom ku každým šatám. Vyberte si kabelku, ktorá vyhovuje vašim potrebám – elegantnú, ideálnu k topánkam na podpätku, alebo univerzálnu, ktorá sa hodí k ležérnemu oblečeniu.

Pútavá žltá kabelka David Jones je navrhnutá ako trojkomorový ženský kufor so strieborným kovaním. Na konci zapínania na magnet zdobí strapec, ktorý je popri klasickom zapínaní na zips druhým bezpečnostným prvkom. Nájdite si model, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu štýlu, a užite si dokonalú voľbu!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *