Rozkošné kufre pre dievča a chlapca

Nie len dospelí si dávajú pozor na to, aby vyzerali pekne a súladne a aby mali so sebou kufor, ktorý sa im páči. Aj deti čoraz smelšie vyberajú svoje doplnky. Pozrite sa na detské kufre dostupné v internetovom obchode Pani Kabelkova a vyberte ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašemu maličkému.

Ružová a rozkošná

Táto rozkošná a jedinečná kabinová batožina od firmy Madisson okúzli mnoho škriatkov. Má rozprávkový vzor a v kombinácii s odolným, no zároveň ľahkým materiálom bude skvostom. Je to ideálna batožina pre deti, ktoré idú na tábory, letné pobyty alebo výlety s rodičmi. Bude vynikajúca pre deti predškolského i školského veku.

Pre chlapca, ale nie len pre nich

Tento kufor naopak uchváti srdcia nielen mnohých chlapcov, ale aj malých darebákov. Športový motív, moderný dizajn a ľahký a odolný materiál sú výhody tohto malého kufra. Osvedčí sa počas ciest autom, autobusom, vlakom alebo lietadlom. Pojme všetko dôležité a vďaka tomu, že nie je príliš veľký a ťažký, poskytne pocit nezávislosti malému cestovateľovi.

Štýlový kufor

Alebo možno máte na mysli štýlový kufor, ktorý sa páči dieťaťu? Táto kabinová taška sa osvedčí ako pre najmladších, tak aj staršie deti. Vyniká trvanlivým materiálom, ľahkosťou a nadčasovým dizajnom. Must have pre každé cestujúce dieťa.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *