Kabelka na Halloweenskú párty

Halloween je tu o chvíľu a s ním aj mnoho tematických večierkov. Keď už máš hotový kostým, stojí pred tebou dilema – akú kabelku si vybrať? Tu sú návrhy kabeliek na Halloween, ktoré ťa na každej párty vystavia do popredia. Pozri si odporúčané modely a nakupuj v obchode Pani Kabelkova.

Dámska kabelka na Halloween – klasika nad všetko

Tento model vyniká klasickým tvarom a farbami. Klasickú dámsku kabelku od firmy Herisson si vezmeš nielen na Halloweenovú párty, ale aj na mnoho ďalších príležitostí. Vyniká kvalitným spracovaním z ekologickej kože, priestorným rozmerom a roztomilým pikovaným vzorom. Vnútri nájdeš veľký oddiel a praktické 3 vrecká. Schováš tam všetko, čo potrebuješ, a vynikneš medzi davom!

Kabelky na Halloween – batoh pre modernú čarodejnicu

Každá moderná čarodejnica vie, že praktický batoh stojí za pozornosť. Preto bude tento moderný batoh od firmy Herisson užitočný v mnohých situáciách a je navyše originálny a roztomilý. Skvele ladí s ľahkými šatami, vyblednutými džínami a klasickými outfitmi. Dodá tvojmu štýlu rockovú nótu a budeš sa cítiť sebavedomo!

Dámska kabelka na Halloween – dýňová kráľovná

Existuje lepší spôsob, ako vyniknúť počas Halloween než s nákupnou kabelkou v odtieni dýne? Táto dizajnová a praktická kabelka talianskej značky Vittoria Gotti bola vyrobená z kvalitnej prírodnej kože. Je vyrobená z pevného materiálu a do detailu prepracovaná. Poslúži ti nielen počas divokej halloweenovej noci.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *