Ktorá kabelka sa hodí k červeným šatám? Odporúčame!

Červené šaty sú jedným z tých klasických kúskov šatníka, ktoré vždy upútajú pozornosť a dodajú vám sebavedomie. Výber správnej kabelky, ktorá tento vzhľad dokonale doplní, však môže byť trochu zložitý. Ako si teda vybrať dokonalú kabelku k červeným šatám, aby ste vytvorili úžasný vzhľad? Prečítajte si naše tipy!

Kabelka k červeným šatám – klasická spojková kabelka

Klasická spojková kabelka je vždy istou voľbou, pokiaľ ide o večerné kabelky. K červeným šatám sa hodí obálková spojková kabelka v neutrálnej farbe, ako je čierna, biela alebo nude, ktorá zvýrazní ich intenzitu. Môžete si vybrať spojkovú tašku s jemným zdobením, napríklad vyšívanými detailmi alebo jemnými kryštálmi, ktoré jej dodajú šmrnc a eleganciu.

Ktorá kabelka sa hodí k červeným šatám? Vyberte si kontrastnú farbu.

Ak chcete svojmu vzhľadu dodať nádych sviežosti a charakteru, oplatí sa zvoliť kabelku v kontrastnej farbe. Vyberte si kabelku v odtieňoch bielej, modrej, žltej alebo zelenej. Tieto farby budú dokonale ladiť s intenzitou červenej farby. Takýto farebný akcent bude pútať pozornosť a dodá celému štýlu originalitu.

Kabelka na červené šaty s módnou potlačou

Ak sú vaše červené šaty jednofarebné, môžete im dodať kontrastný akcent kabelkou s potlačou, napríklad s leopardím vzorom, kvetinovým motívom alebo geometrickými vzormi. Nezabudnite však zachovať rovnováhu a nepreťažte vzhľad príliš veľkým množstvom vzorov. Nechajte svoju kabelku byť výrazným prvkom vášho celkového vzhľadu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *