Dámska kabelka na svadbu – akú si vybrať?

Výber správnej dámskej kabelky na svadbu môže byť rovnako dôležitý ako výber šiat alebo topánok. Je to doplnok, ktorý nielen doplní náš outfit, ale pomôže nám aj uložiť potrebné veci počas celej oslavy. Ako sa teda správne rozhodnúť? Tu je niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu vybrať si dokonalú kabelku na váš výnimočný deň.

Dámska kabelka na svadbu – zodpovedajúca štýlu šiat

Prvým krokom pri výbere dámskej kabelky na svadbu je venovať pozornosť štýlu vašich šiat. Ak máte romantické, jemné šaty, oplatí sa zvoliť elegantnú kabelku s jemným zdobením a vyrobenú z jemných materiálov. Na druhej strane, k moderným, minimalistickým šatám sa bude hodiť obdĺžniková kabelka s čistými líniami a minimalistickým dizajnom. Najdôležitejšie je, aby kabelka harmonicky ladila s celým oblečením.

Dámska kabelka na svadbu – veľkosť a kapacita

Druhým faktorom, ktorý treba zvážiť, je veľkosť a kapacita kabelky. Na svadbu budú potrebné základné veci, ako je mobilný telefón, kľúče, peňaženka, rúž alebo vreckovky. Preto je dobré vybrať si kabelku, do ktorej sa tieto nevyhnutné veci zmestia, ale zároveň nebude príliš veľká a neohrabaná. Praktickou voľbou môže byť spojková kabelka alebo malá kabelka na opasok vo veľkosti S alebo M.

Kabelka na svadbu – dbajte na farbu a vzor

Výber farby a vzoru kabelky veľmi závisí od farieb a vzorov vašich šiat. Ak sú vaše šaty jednofarebné a tlmené, môžete sa rozhodnúť pre kabelku v kontrastnej farbe, ktorá šaty oživí. Na druhej strane, ak sú vaše šaty vzorované, možno si budete chcieť vybrať kabelku v jednej z farieb, ktoré sú na šatách, aby ste vytvorili ucelený vzhľad. V prípade klasiky je vždy dobrou voľbou kabelka v čiernom alebo bielom odtieni.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *