Dámske kabelky v boho štýle – tieto modely musíte mať na leto 2023!

Jarno-letné obdobie je čas, keď meníme svoj šatník o 180 stupňov. Vtedy siahame po ľahkom a vzdušnom oblečení, ktoré dokonale korešponduje s počasím za oknom. Slnečné počasie však môžeme podčiarknuť nielen správnym oblečením, ale aj doplnkami, ktoré dotvoria každý outfit a dodajú mu „wow“ efekt. Najmä kabelky v boho štýle – pozrite si modely, ktoré premenia váš outfit!

Kabelky so strapcami – doplnok každej bohémskej dievčiny!

Prvá vec, ktorá vám napadne hneď, ako si spomeniete na boho štýl, sú dlhé strapce. Zdobia mnohé odevy spojené s týmto trendom a dodávajú im punc originality.  Často ich vidieť napríklad na svetroch, sukniach, blúzkach a semišových bundách. Střapce sa výrazne objavujú aj na dámskych boho kabelkách, ktoré nemožno ignorovať. Strapcovité boho kabelky sú vzdušné, krásne sa vlnia vo vetre a hodia sa k ľahkým šatám aj džínsom, keď sa vonku trochu ochladí.

Dámske kabelky v boho štýle – ultraľahké z ratanu!

Dámska kabelka v štýle boho z ratanu je hitom letnej sezóny! Prečo ísť. Ratanové kabelky sa vyznačujú svojou ultraľahkosťou a starostlivým tkaním, ktoré vytvára zaujímavú štruktúru. Preto vyzerajú skvele v kombinácii s maxi šatami, ako aj džínsami alebo ľanovými šortkami. Ratanové boho tašky sú tiež nepostrádateľným doplnkom na výlety k moru. Ľahko do nich vložíte uterák, vodu a knihu a môžete vyraziť na pláž!

Boho kožená kabelka – nielen na leto!

Ak však hľadáte kabelku v boho štýle, po ktorej siahnete nielen v lete, ale aj v iných ročných obdobiach, vyberte si kabelku z prírodného semišu. Semiš je s bohémskym štýlom nerozlučne spätý a bude dobre fungovať aj v neskorej jeseni. Prírodná koža je totiž nadčasová a odolná, takže si môžete byť istá, že sa neopotrebuje. Túto boho koženú kabelku môžete kombinovať so šatami aj jesennými outfitmi – skvele sa bude hodiť k ramoneskám, džínsom a topánkam na plochom podpätku!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *