Nižšie ceny v obchode Pani Kabelkova

Je čas loviť nižšie ceny v obchode Pani Kabelkova! Veľká kožená taška, univerzálna kabelka na každú príležitosť alebo kožený listonoš? Vyberte si ideálnu kabelku pre vás v sekcii Akcie!

Kožená kabelka pre náročných

Tu je taška, ktorá odpovie na potreby náročných ľudí. Je robustná, priestranná, má veľa vreciek a priehradiek. Určite sa osvedčí v každej situácii. Zaujme vás aj svojou kvalitou a dizajnom. Model s motívom aligátorej kože poteší svojím nevšedným dizajnom, dokonalým spracovaním a premysleným strihom. Túto tašku môžete držať za rukoväte alebo nosiť na remienku – vytvorte si ju podľa seba!

Univerzálna kabelka na každý deň

Oceňujete univerzálne kabelky, ktoré sa hodia k rôznym outfitom? Potom sa rozhodnite pre dámsku kabelku David Jones. Zaujme vás jej nadčasový štýl a farebnosť, vďaka ktorým ju ľahko začleníte do svojich každodenných outfitov. Ďalším plusom tohto modelu je toaletný kufrík vo vnútri, ktorý vám umožní usporiadať si drobnosti, alebo ho môžete použiť ako samostatnú kabelku. Využite to a objednajte si túto kabelku za nižšiu cenu.

Kožená listová kabelka

Čo tak nechať sa zlákať štýlovou poštovou kabelkou od značky Vittoria Gotti? Je to kabelka najvyššej kvality, ktorá vás zvedie svojím dizajnovým štýlom. Je priestranná a funkčná, ako aj štýlová, s dlhou retiazkou a zlatým kovaním. Túto kabelku si môžete vziať so sebou na každý deň alebo na špeciálne príležitosti. Zamilujete si ju pre jej funkčnosť a jemnosť a teraz aj pre jej nižšiu, atraktívnu cenu.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *