Ušetrite v novom roku, vyberte si kabelku na podporu

Nižšie ceny, to je kľúčová fráza. Ak plánujete v novom roku šetriť, akcie v obchode Pani Kabelkovej by vás mali osloviť. Nájdete tu množstvo kabeliek, ktoré vám vyrazia dych. Vyberte si svojho favorita.

Extravagantný zákazník

Ak si potrpíte na kabelky, ktoré presahujú hranice moderného minimalizmu, tento model od značky Vittoria Gotti je pre vás ako stvorený. Šedá kabelka je hitom každej sezóny – táto kabelka v propagačnej farbe doplní váš šatník. Osloví vás najmä vtedy, ak hľadáte rozmanitosť a strih tašky, ktorý vás zaujme. Charakteristickým znakom tohto modelu je károvaný vzor, ktorý upúta pozornosť. Charakteristickým prvkom je aj priestor, ktorý vám umožní mať najdôležitejšie veci vždy pri sebe.

Okrúhla kožená taška

Čo poviete na túto okrúhlu koženú poštovú tašku od Vittorie Gotti? Je to model, ktorý nemožno nenosiť so sebou. Je starostlivo vyrobená z prírodnej kože a má očarujúci kvetinový vzor. Tento model vám umožní urobiť dojem a mať vždy po ruke všetky potrebné veci. Teraz si ju môžete objednať za nižšiu cenu a kombinovať ju s mnohými štýlmi – táto čierna poštová taška sa hodí ku všetkému.

Ľahká kabelka na každodenné nosenie

Ak naopak hľadáte kabelku na každodenné nosenie, ktorá doplní všestranný štýl, potom je pre vás ideálna poštová kabelka Herisson. Vďaka jemne lesklej štruktúre a módnym nitiam sa s touto taškou prelomíte. Doplňte svoje oblečenie o moderný štýl.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *