Darček pre ňu na Valentína – čo kúpiť? Zistite najlepšie návrhy!

Valentín sa rýchlo blíži. A hoci by sme si mali lásku prejavovať každý deň, stojí za to stráviť tento valentínsky večer spoločne v romantickej atmosfére. Večera, sledovanie filmu, návšteva divadla alebo… malý darček? Ak ešte stále neviete, čo kúpiť svojmu partnerovi, tento článok vám poskytne niekoľko nápadov!

Červená kabelka – ideálny darček na Valentína

Valentín sa nepochybne spája s červenou farbou. Tak prečo si nevybrať darček v tejto farbe? Táto elegantná dámska kabelka Herisson v sýtej, tlmenej červenej farbe je ideálna nielen na valentínsky večer, ale aj na každodenné použitie. Obdĺžnikový tvar vo veľkosti M je praktický a nadčasový a charakteristické prešívanie na ekokoži ho krásne zdobí. Navyše, nitky na zadnej strane tašky sú usporiadané do jemného srdiečka – nie je to roztomilé?  Táto kabelka určite ukradne srdce vašej polovičky!

Darček pre ňu na Valentína – červená kožená peňaženka

Dámska kožená peňaženka Vittoria Gotti je doplnok, ktorý poteší ako darček a potom sa senzačne uplatní pri každodennom používaní. Je malý, elegantný a zároveň veľmi funkčný. Ľahko sa zmestí do každej kabelky – aj do tých najmenších. Okrem toho sú všetky peňaženky Vittoria Gotti zabalené v elegantnej škatuľke, takže tento malý darček urobí na vášho partnera dojem – najmä preto, že peňaženka je k dispozícii v ohnivo červenom odtieni!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *