Dámske kabelky leto 2023 – tieto modely musíte mať!

Leto sa rýchlo blíži a to znamená, že volíme stále ľahšie štýly. Vzdušné šaty, bavlnené nohavice alebo šortky už začínajú kraľovať v našich šatníkoch. Pri obmene šatníka na toto leto sa však oplatí myslieť aj na správne doplnky. Ste zvedaví, ktoré dámske kabelky sú ideálne na leto 2023? V tomto článku vám prezradíme, ktoré doplnky krásne doplnia váš letný vzhľad!

Dámska kabelka na leto 2023 – ratanová shopper kabelka

Veľké dámske tašky sú nepochybne nevyhnutnou súčasťou každodenných výletov. Preto sa oplatí zaobstarať si shopper tašku, ktorá sa k týmto ľahším štýlom hodí nielen farbou, ale aj správnou textúrou a materiálom. Obzvlášť obľúbené sú tie, ktoré sú vyrobené z ratanu. Prečo? Sú ľahké a navyše zaujmú starostlivým vypletaním. Tieto typy tašiek vyzerajú skvele v kombinácii s jednofarebnými šatami, ako aj s tými s kvetinovou potlačou. Sú ideálne na každý deň, na pláž aj na celodenný výlet!

Dámske kabelky leto 2023 – zamilujte si farby

Leto je obdobie roka, keď meníme celú farebnú škálu našich doplnkov. Môžeme sa vtedy pohybovať v dvoch extrémoch – buď oživíme svoj styling výraznými farbami, alebo chceme pridať jemnosť. V závislosti od toho, čo si oblečieme a aký efekt chceme dosiahnuť, siahneme po jednej z týchto dvoch možností. Kabelky v bielej, béžovej a púdrovo ružovej farbe sú ideálne pre romantický štýl, dodajú mu nádych dievčenskosti a jemnosti. Kombinujte ich so vzdušnými šatami, čipkou a tiež bavlneným oblečením. Ak však chcete svoj styling ozvláštniť, senzačnou voľbou budú kabelky v žiarivých farbách, ako je zelená, červená, žltá, džínsová a oranžová.

Dámske kabelky leto 2023 – modely v módnych potlačiach

Kabelky s kvetinovým motívom sú rozhodne hitom – na jar aj v lete krásne ozdobia náš vzhľad. Vďaka nápadnému dizajnu nemusíme zvlášť premýšľať ani nad ďalšími doplnkami, ani nad efektným stylingom. V tomto prípade je kabelka tým špeciálnym prvkom a „urobí všetku prácu“. : ) Vdýchnite do svojho imidžu trochu kvetinovej sily a rozbite ležérne outfity touto krásnou potlačou pre jedinečný štýl!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *