Kúpte si kabelku v tejto farbe – módne odtiene v roku 2023

Zima 2023 vôbec nemusí byť nudná a sivá. Pokiaľ ide o farby, nechajte ich ožiť napríklad v podobe kabelky. Objavte módne farby na zimu 2023 a nájdite si dokonalú kabelku pre vás v online obchode Pani Kabelkovej!

Čierna a biela sú vždy trendy

Biela a čierna sú klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy. Ich výhodou je, že sú nadčasové a univerzálne, čo ocení každá žena. V zimnej sezóne 2023 je v móde najmä biela a čierna farba v jednofarebnom prevedení, ale aj v kombinácii týchto dvoch farieb. Tak ako v prípade tejto univerzálnej poštovej tašky od Davida Jonesa.

Hnedá – neutrálne farby súčasnosti

Medzi trendovými farbami tejto zimnej sezóny nájdete ťavie aj hnedé odtiene. Obľúbené sú aj tmavohnedá, červená a studená béžová. Podobne ako biela a čierna sú to obľúbené a univerzálne odtiene. Sú ženské a elegantné a tvoria dokonalý základ mnohých outfitov. Neutrálnu hnedú možno kombinovať aj so žiarivejšími farbami.

Strieborná a zlatá – zažiarte túto sezónu

Striebro a zlato sú tiež trendom pre tento rok. Rozhodne upútajú pozornosť a hodia sa k rôznym vzhľadom. Párty, rande alebo stretnutie s priateľmi? Kabelka v takomto výraznom odtieni je ideálna na všetky tieto príležitosti.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *