Dámske kabelky do 50 EUR – lacné pohľadnice a nákupy na leto 2022

Módne, kvalitné a cenovo dostupné? Áno, je to možné! Nemusíte míňať závratné sumy, aby ste si zaobstarali lacnú dámsku kabelku, ktorá bude perfektne fungovať niekoľko sezón. Zoznámte sa so štýlovými modelmi do 50 EUR, ktoré nájdete v obchode Paniabelkova.sk – okrem výhodnej ceny lákajú aj zaujímavým dizajnom!

Siahnite po lacnej boho kabelke

Ak ste fanúšikom boho alebo etno štýlu, dámska kabelka Herisson bude pre vás ideálna! Vďaka aztéckym vzorom si vedome vytvoríte originálny obraz, ktorý krásne doplní vaše každodenné oblečenie. Ďalšou výhodou tašky je, že je starostlivo vyrobená z pevného materiálu – vďaka tomu je neuveriteľne ľahká, a tak sa v letnom období hodí k vášmu obrazu. Za zmienku stojí aj to, že dlhý remienok bol vyrobený z ekologickej kože – vďaka tomu je model odolný a nebude vás pri nosení obťažovať.

Umelecký dizajn – lacné tote bagy

Výrobky s umeleckým motívom sa v posledných sezónach stali veľmi módnymi. Môžeme si všimnúť, že slávne maľby zdobia mnohé kusy oblečenia – blúzky, ponožky, tričká a tiež kabelky! Lacné tašky s motívom hviezdnej noci, slnečníc alebo Fridy Kahlo sú ideálnym riešením, ak máte cit pre umenie a zároveň chcete, aby ste do nich mohli ľahko schovať užitočné veci – od najmenších doplnkov až po väčšie nevyhnutnosti (napríklad knihu, dáždnik alebo drobný nákup).

Lacná poštová taška ideálna na každodenné použitie

Veľkej obľube medzi lacnými dámskymi kabelkami do 50 EUR sa tešia aj poštové schránky. Sú povinnou súčasťou šatníka takmer každej ženy. Prečo? Sú praktické, malé, ale dostatočne priestranné, aby ste v nich mali po ruke najdôležitejšie príslušenstvo (telefón, kľúče alebo peňaženku).  Preto sú také užitočné pri prechádzkach, stretnutiach s priateľmi alebo návštevách reštaurácií. Osobitnú pozornosť si zaslúžia modely z ekologickej kože – tento typ materiálu je taký odolný, že môžete bez obáv siahnuť po taške v letnej sezóne aj v nasledujúcich rokoch!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *