Malá kabelka na cesty na dovolenku

Začínajú sa prázdniny a vy už plánujete letné dovolenky? Nezabudnite na doplnky, ktoré vám pomôžu lepšie si užiť letné obdobie s jedinečným štýlom. Pozrite si naše návrhy malých tašiek na cesty, ktoré sa vám ľahko zmestia do kufra. Všetky modely nájdete v online obchode Pani Kabelkova.

Kožená spojková taška na elegantné príležitosti

Radi si počas dovolenky odskočíte na večierok a vyzeráte elegantne? Potom bude táto luxusná, ale klasická kožená kabelka od Vittorie Gotti dokonalým modelom na túto príležitosť. Vyznačuje sa jednotnými farbami a jednoduchým strihom, ktorý vám pomôže zladiť ho s rôznymi štýlmi. Sivá taška je tlmený doplnok, ktorý sa hodí takmer ku všetkým farbám dúhy.

Malý a koketný

Táto kabelka je medzi kabelkami skutočnou raritou. Je vyrobená z prírodnej kože a má farebný remienok, vďaka ktorému vyniknete z davu. Je malý, ale zároveň praktický a priestranný. Zmestia sa vám do nej všetky potrebné veci a zároveň vám nezaberie veľa miesta v kufri.

Mätová kožená kabelka

Ak máte radi univerzálne doplnky, táto kožená poštová taška od spoločnosti Vittoria Gotti bola vyrobená špeciálne pre vás. Vyznačuje sa nadčasovým dizajnom a hodí sa ku každému štýlu. Do tejto tašky veľkosti M sa vám zmestí všetko potrebné príslušenstvo. Oceníte ho pri každodennom používaní aj pri večerných prechádzkach.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *