Plážová taška na nadchádzajúcu sezónu

O chvíľu to konečne príde – toľko očakávané letné prázdniny. Slnko, voľné dni, bezstarostnosť a… pláž. A keď pláž, tak aj plážová móda, ktorá je trochu iná ako tá, ktorú vidíte v meste. Čo by ste si mali vziať so sebou na pláž? Samozrejme, správnu plážovú tašku, najlepšie takú, ktorá je vhodná aj na mnohé iné príležitosti. Pozrite si zaujímavé modely plážových tašiek, ktoré sú k dispozícii v internetovom obchode Pani Kabelkovej, a vyberte si svoju obľúbenú.

Ratanová poštová taška

Tu je dámska listová taška vyrobená z ratanu, ktorá sa bude dobre hodiť do plážových podmienok. Je ľahká a priestranná, takže sa do nej zmestia všetky vaše potrebné veci. Ľahký materiál nezaťaží váš vzhľad. Tašku môžete prenášať uchopením za krátke držadlo alebo pomocou dlhého popruhu. Vyberte si, čo je pre vás najpohodlnejšie. Perfektne sa bude hodiť k voľným šatám a espadrilkám. Táto tmavobéžová poštová kabelka je univerzálna a osvedčí sa v mnohých situáciách. 

Originálny dámsky ruksak

Čo tak zvoliť namiesto kabelky plážový ruksak? Tento návrh osloví ženy a dievčatá, ktoré ocenia netradičné riešenia. Na prvý pohľad zaujme vzor plameniaka, ktorý sa osvedčí v kombinácii s letným a vzdušným oblečením. Batoh v podobe tašky je módnym a pohodlným doplnkom, do ktorého sa zmestí veľa užitočných plážových vecí. Zelený odtieň tohto doplnku oživí vaše outfity.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *