Najpredávanejšie v obchode Pani Kabelkova

Radi držíte prst na pulze a vždy viete, čo je v tráve? Aj keď máte svoj vlastný jedinečný štýl, niekedy sa oplatí pozrieť sa na to, čo sa páči iným. Tu sú bestsellery v internetovom obchode Pani Kabelkovej, ktoré vám rozbúšia srdce!

Mestský štýl na každý deň

Máte radi batohy a doplnky na voľný čas? Tu je jeden z nich. Univerzálny dámsky batoh od značky Herisson je ideálny pre tých, ktorí hľadajú spoločníka na každodenné výlety. Má nadčasový dizajn doplnený vreckom na prednej strane a dostatočným priestorom na uloženie základných vecí. Čierny batoh je doplnok na každý deň.

Čo tak univerzálna poštová schránka?

Ďalším návrhom je listová taška, v ktorej vás zaujme jej nadčasovosť, univerzálnosť a jedinečný štýl. Vyniká pevným polstrovaným strihom, ktorý sa hodí ku klasickému dizajnu. Lemovanie dodáva jedinečný nádych a dodáva charakter tlmenému štýlu. Hoci je taška malá, vyniká aj svojou kapacitou. Bude vás sprevádzať pri každodenných aj večerných príležitostiach.


Pre milovníkov kufrov

A tu je model, ktorý sa bude páčiť tým, ktorí milujú kufre. Ak si vaša práca vyžaduje každodenný pracovný vzhľad, toto je pre vás ideálny doplnok. Táto dámska kabelka od spoločnosti Herrison je ľahká, elegantná a minimalistická. Čierny kufor bude univerzálny pre všetky ročné obdobia.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *