Dámska obuv za nižšiu cenu! Nenechajte si ujsť

Chýba vášmu šatníku výnimočná obuv na nadchádzajúcu jar a leto? V internetovom obchode Pani Kabelkovej nájdete nielen jedinečné kúsky na každú sezónu, ale aj kúpite dámsku obuv za nižšiu cenu. Nájdite si pár pre seba!

Perfektné espadrilky na leto

Snívate o dokonalej obuvi na leto? Pozrite si tieto roztomilé espadrilky! Sú vyrobené z mäkkého eko-semišu, bez problémov sadnú na každú nohu a vyzerajú mimoriadne štýlovo. Tento model je dokonalým doplnkom vášho každodenného outfitu – skombinujte tieto topánky s džínsami, šortkami a letnými šatami. Espadrilky v jemnom fialovom odtieni sú štýlové a decentné.

Dravé sandále

Alebo si snáď potrpíte na elegantné dámske sandále a oslovil vás model od značky Bellucci? Pozrite si tieto jedinečné sandále, najmä ak radi vynikáte. Vysoký ihlový podpätok pomôže zoštíhliť vašu nohu, zatiaľ čo priehľadný remienok dodá ľahkosť. Hnedé topánky s leopardím vzorom sú trendy pre ženy, ktoré sa rady odlišujú. Ich netradičný štýl vám umožní hrať sa s módou a vytvárať jedinečné looky.

Ležérne topánky

Tu sú ležérne čižmy, ktoré dodajú vášmu stylingu rockerský nádych. Tieto čižmy sú po celej dĺžke súdržné – tenké pásiky uprostred zvršku, podrážka s dezénom – každý detail je dôležitý! Čižmy v zemitej farbe sa hodia k mnohým štýlom. Budete ich chcieť nosiť každý deň a nikdy sa s nimi nerozlúčite!

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *