Nové produkty v obchode Pani Kabelkovej – kabelky ideálne na leto!

Za oknom je čoraz teplejšie a slnečnejšie a dni sa predlžujú. Je teda ideálna chvíľa na osvieženie šatníka štýlovými doplnkami. V obchode Pani Kabelkovej nájdete najnovšiu kolekciu dámskych kabeliek navrhnutých tak, aby bez problémov doplnili váš letný vzhľad. Pozrite si krásne novinky, ktoré budú senzačné pre letnú sezónu.

Novinka od Pani Kabelkovej – poštová kabelka

Táto ružová poštová kabelka sa bude krásne hodiť k vašim letným outfitom. Bola vyrobená celá z odolného materiálu, vďaka čomu je neuveriteľne ľahká a zároveň pevná. Má univerzálny štýl, takže ju ľahko zladíte s každodenným oblečením. Dámska poštová taška zaujme aj svojím praktickým dizajnom. Zamilujete si ju pre jej funkčné vrecká (5 z vonkajšej strany, 3 vo vnútri) a dlhý popruh, ktorý si môžete nastaviť podľa potreby.

Novinka v obchode Pani Kabelkovej – veľká nákupná taška

Táto všestranná dámska kabelka značky Hernan je nevyhnutná na každú každodennú vychádzku. Je celá vyrobená z pevnej ekologickej kože, vďaka čomu je odolná a nadčasová. Je ideálna na cestu do práce alebo na nákupy. Jej praktická veľkosť vám umožní pojať všetky vaše nevyhnutnosti bez toho, aby opticky zahltila celý váš outfit. Taška má tiež jemnú, svetlo béžovú farbu, ktorá dodá ľahkosť každej letnej štylizácii.

Novinka v obchode Pani Kabelková – maličká listová taška na drobnosti

Malá, tvarovaná, ideálna na drobné predmety – to je malá dámska poštová taška od značky Herisson! Je celá vyrobená z ekologickej kože, čo znamená, že vydrží niekoľko sezón. Zamilujete si ju predovšetkým pre jej veľkosť S, do ktorej sa zmestia najdôležitejšie drobnosti a zároveň dodá vášmu oblečeniu ľahkosť. Skvele doplní letné šaty a vďaka svojej žiarivej farbe im dodá výraz.

You may also like

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *